Expertise
Kwaliteit
Ervaren

LOGBOEKEN 2024

Handig communicatiemiddel

De logboeken zijn bedoeld als communicatiemiddel tussen de schoonmaak uitvoering en de opdrachtgever. Het is de bedoeling dat met het gebruik van het logboek misverstanden uitblijven en dat bijzonderheden over en weer worden doorgegeven. Het is dus geen klachtenboek!! Het logboek bestaat uit een algemeen gedeelte met daarin plaats voor informatie met betrekking tot de opdrachtgever en de opdrachtnemer en daarnaast veiligheidsregels- en voorschriften, overzichten van vakanties en feestdagen, een project risico-inventarisatie en diverse planners voor periodiek en laagfrequent werk. Voor iedere dag (ook voor de zaterdagen en de zondagen) is er een bladzijde (totaal bestaat het logboek uit 384 bladzijden). Dagelijks dient er te worden ingevuld of de werkzaamheden volgens het programma zijn uitgevoerd en wat de begin- en eindtijd was (verplichting met betrekking tot de arbeidstijden wet). Daarnaast is er de mogelijkheid om bijzonderheden te registreren. Dit geldt voor zowel de uitvoering als de opdrachtgever. Tenslotte kan de leiding van het schoonmaakbedrijf aangegeven wanneer zij geweest zijn en wat het doel en het resultaat was van het bezoek.

Logboeken bestellen

Bestellingen van logboeken voor het nieuwe jaar dienen uiterlijk medio november in ons bezit te zijn zodat de levering van de logboeken in de eerste week van december kan plaatsvinden. Indien u een logboek wilt die voorzien is van een eigen kaft of omslag dan dient de bestelling hiervan voor 1 november in ons bezit te zijn. Hierbij dient dan informatie te worden verstrekt met betrekking tot de vormgeving. Het ontwerp nemen wij voor onze rekening!

Logboek 2024 Pocketformaat uitvoering

Planoformaat: ca 14,5 x 21,0 cm (circa A5 formaat).
Aantal pagina’s: 384, per dag 1 pagina, 18 pagina’s ten behoeve van pand- en bedrijfsgegevens, veiligheidsregels en planningen.

Leeslint: een leeslint ten behoeve van de dagaanduiding.
Bindwijze: garenloos koudlijm.
Bandmateriaal: hard karton, geplastificeerd.
Kleur: wit-blauw

Logboek 2024 Ringband uitvoering

Planoformaat: 240 x 44 mm rug 40 mm, inhoud A5 formaat.
Aantal pagina’s: 384, per dag 1 pagina; 18 pagina’s ten behoeve van pand- en bedrijfsgegevens, project-risico-inventarisatie, huis- en veiligheidsregels en planningen.

Materiaal: 0,30 mm unifolie in de kleur wit, papier 90 gr/m2
Bordversterking: 1200 grams grijsbord
Afwerking: voorplat en rug van meegelast transparant
Kleur: wit, inhoud blauw-wit

Binnenwerk t.b.v. ringband A5

Planoformaat: A5 formaat inclusief insteek voor- en zijkant ringband A5
Aantal pagina’s: 384, per dag 1 pagina, 18 pagina’s ten behoeve van pand- en bedrijfsgegevens, veiligheidsregels en planningen.

Materiaal: Insteek 280 gr/m2 sulfaatkarton in de kleur wit, papier 90 gr/m2
Voorblad: 0,30 mm unifolie transparant
Afwerking: vergaard voorzien van 2 boorgaten
Kleur: wit, inhoud blauw-wit

Logschrift 2024

Planoformaat: ca. 15,8 x 23,2 cm (iets groter dan A5) Liggend
Aantal pagina’s: 64, per week 1 pagina, 10 pagina’s ten behoeve van pand- en bedrijfsgegevens, veiligheidsregels en planningen.

Materiaal: Binnenwerk 90 gr/m2 hv. offset
Bindwijze: geniet gebrocheerd
Bandmateriaal: omslag 200 grs. 1-zijdig gestreken sulfaatkarton
Kleur: wit-blauw